SEPETİM

Sepetiniz Boş

Bebek Odası Duvar Kağıdı

27 Kasım 2022
Bebek Odası Duvar Kağıdı

Bebek Odası Duvar Kağıdı

Yeni bir bebek, çiftlerin hayatındaki en önemli dönüm noktalarından bir tanesi…
Dokuz ay boyunca kendine özel ve son derece konforlu bir ortamda yaşayan bebeğinizin, doğduktan sonra da konforlu ve anne karnı kadar mutlu hissedeceği bir ortamda
büyümesini istemez misiniz ?

YUMUŞACIK DESENLERDE BEBEK ODASI DUVAR KAĞITLARI

Beyaz ve ahşap renk kontrastları ya da rengarenk bir bebek odası hayal edebilirsiniz . Bebek odası takımınızı, halısını ve perdesini tüm konseptiyle tamamlayacak olan duvar dekorasyonu bebeğinizin odasının vazgeçilmezi olacak.

Sade, abartıdan uzak bir şıklık sunan bir duvar kağıdı ile bebeklerinizin sağlığı göz önüne alınarak kanserojen içermeyen, cilt için herhangi bir risk barındırmayan E1 standartlarında malzeme kullanılarak üretilmiştir. Ayrıca, temizliği kolaylaştıran silinebilir detayı sizi ve bebeğinizi sentetik veya plastik gibi duvar boyalarından uzak tutarak pratik bir kullanım sunmaktadır.

BEBEK ODASI DUVAR KAĞITLARIMIZI İNCELEYİN !

JAZCAKA Duvar Kağıtları kız ve erkek çocuklarına özel olarak tasarladığı binlerce renk ve desende modellere sahiptir. Tekstil tabanlı duvar kağıtlarımız; üretiminde de tamamen cilt dostu, bebeğiniz için risk oluşturabilecek maddeler barındırmayan malzemeler kullanılmıştır. Çok çeşitli renk ve özel tasarımıyla öne çıkan bebek odası 3 Boyutlu Duvar Kağıtlarımız çocuklarımız için ideal!

YORUM YAP

ÜRÜNLER

YUKARI