SEPETİM

Sepetiniz Boş

TV Ünite Arkası Duvar Kağıdı

17 Aralık 2022
TV Ünite Arkası Duvar Kağıdı

TV Ünite Arkası Duvar Kağıdı

TV Ünitelerinizi Muhteşem Gösterecek Duvar Kağıdı Dekoru ile Televizyon Seyretmek Artık Çok Daha Keyifli ... 

 

TV ünite arkası duvar dekoruna birkaç küçük dokunuşla bambaşka bir televizyon seyretme keyfi sağlamanız mümkün. Aynı zamanda odanızın tasarımına görsel zenginlik de katacak olan 3 Boyutlu Duvar Kağıdı detayı yaygın bir kullanıma sahip.  

Duvar Kağıtlarımız dekoratif olmasının yanı sıra kansorejen madde içermediği için sağlık açısından da içiniz rahatça kullanabileceksiniz. JAZCAKA DUVAR KAĞITLARI; televizyon arkası tasarımlarında en çok tercih edilen görselleri tavsiye eder. Bunlar çoğunlukla ‘’yaprak desenler, 3 boyutlu tünel/şehir manzaraları, kabartmalı kağıtlar ve tuğla desenli’’ duvar kağıtlarıdır. Siz de oturma odalarınıza ya da salonlarınıza farklı ve modern görünümünü taşımak istiyorsanız, TV arkası duvar dekoru için seçimlerinizde JAZCAKA Duvar Kağıtlarını tercih edin. Aşağıdaki linkteki modellere öncelik verebilirsiniz. 

 

Duvarlarda Modern ve Marjinal Tasarımlar.... 

 

Ev Dekorasyonunun yükselişe geçmesiyle birlikte günlük objelerden alınan ilhamla tasarlanan modern ve şık tasarımlar da ev dekorasyonlarında giderek popüler olmaya başladı. Farklı boyutlarda iç içe geçen ve marjinal görseller, kişiye özel olarak tasarlanan çizgiler, köşe niş kolon vs. bölümlerini dahi tek tek planlayarak kullanılan işlevleri sayesinde 3 Boyutlu Duvar Kağıtlarımız oldukça pratik. Silindir ya da köşeli şekilde tasarlanmış ince duvarlarda dahi mutlaka model ve görsel uygulamamız mümkün olabiliyor. Silinebilir ve özel tasarım duvar kağıtlarımız; ev dekorasyonuna minimal ama etkili bir dokunuş yapmak isteyenlerin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilir. 

Hem evinizin tarzını tamamlayan hem de günlük kullanımda baktıkça büyük bir keyif sunan Duvar Kağıtları günümüzde hemen hemen her mekanda sıklıkla kullanılıyor. İnce ve zarif 3 Boyutlu Duvar Kağıtları; kare, üçgen, altıgen ya da dikdörtgen geometrik şekil içeren tasarımların birleştirilmesiyle duvarlarınızda bambaşka dünya oluşturuyor. Ayrıca ahşap desen veya mermer desenler de salonlarınızın şıklığını tamamlayarak modern bir görünüm kazanıyor. İster tek başlarına ister kağıdınızı tamamlayacak birlikte kullanabileceğiniz orta objeler de siz de Trend olan Duvar Kağıdı modasını rahatlıkla evinize taşıyabilirsiniz. 

 

Günümüz ev dekorasyon modasında belki de en popüler olan özel kağıt tasarımlar JAZCAKA Duvar Kağıtları’na ait… Kişiye özel şekilde dizayn edilen yönleriyle yerleştirildikleri ortama ferahlık kazandıran 3 boyutlu duvar kağıtları, şıklığın yanında sağlam yapılarıyla da uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Oturma odaları, salonlar ya da yemek odalarında kullanıma uygun farklı boyut ve tasarım zenginliğine sahip .. Siz de evinizin dilediğiniz köşesinde değerlendirebilirsiniz. 

YORUM YAP

ÜRÜNLER

YUKARI